Kies zelf hoeveel zon u binnenlaat

Investeren in uw wooncomfort, klinkt dat als een flinke kostenpost?
Met zonwering bespaart u juist geld: u hoeft de ventilator of airco minder snel aan te zetten.
Sunsell in Woerden heeft binnenzonwering voor elk budget.

Vouwgordijnen | Rolgordijnen | Jaloezieën | Verticale lamellen | Shutters | Plisse Gordijnen | Perfect Fit

Zonwering Woerden

Kies zelf hoeveel zon u binnenlaat

Investeren in uw wooncomfort, klinkt dat als een flinke kostenpost?
Met zonwering bespaart u juist geld: u hoeft de ventilator of airco minder snel aan te zetten.
Sunsell in Woerden heeft binnenzonwering voor elk budget.

Zonwering Woerden

Vouwgordijnen

Ongeëvenaarde elegantie, een prachtige stof en een afwerking met oog voor detail: het vouwgordijn van Sunsell is eigentijds chique. Kies voor vouwgordijnen met baleinen voor een moderne en strakke uitstraling, of zonder om een meer romantische en nonchalante sfeer te creëren. De gordijnen zijn eenvoudig te onderhouden. Door de klittenbandconstructie zijn de vouwgordijnen makkelijk te verwijderen om de stof te kunnen wassen.

Zonwering Woerden
Met een vouwgordijn van de huiscollectie van Sunsell haalt u haute couture in huis.

Rolgordijnen

Vanwege de veelzijdigheid van dit type binnenzonwering, zijn rolgordijnen niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Rolgordijnen zijn bruikbaar en functioneel in diverse plekken in huis en kantoor. Transparant of juist verduisterd, strak zakelijk tot elegant warm, schulp of roede: u kunt er alle kanten mee op.

Zonwering Woerden
Bij Sunsell Zonwering in Woerden zijn oneindig veel stoffen, kleuren en dessins mogelijk.​

Jaloezieën

Hout is hot! Houten jaloezieën zijn de ideale combinatie van functie, decoratie en natuur. Gaat u voor een subtiele afwerking met koord, of kiest u de robuustere versie met een ladderband wat u het effect van een shutter geeft?

Zonwering Woerden
Voor het complete plaatje wordt de bovenbak met een kloof in de lamelkleur geleverd.

Verticale lamellen

Bij verticale lamellen komen functie en design samen. Met een keuze in pvc, stof of aluminium en meer dan 200 kleuren biedt Sunsell Zonwering uit Woerden voor elk interieur een modieuze toepassing. Daarnaast beschermt het uw meubels tegen verkleuring door de zon. De lamellen zijn makkelijk te reinigen en praktisch in gebruik door de simpele - handmatige of elektrische - bediening. Ook specifieke verzoeken als driehoekige ramen, togen, erkers ongelijke lamellen en middensluitingen zijn bij ons geen enkel probleem.

verticale lamellen
De standaardbreedte van de lamellen is 89 millimeter. Ook verkrijgbaar in 50, 70 en 127 millimeter.

Shutters

Shutters zijn sfeervolle luiken, traditioneel gemaakt van hout. Als raamdecoratie geïntroduceerd in de jaren 90 is het nu helemaal terug van weggeweest.

Meer of minder licht: in een handomdraai past u de sfeer in de kamer aan.

Zonwering Woerden
Door de louvres gedeeltelijk of helemaal te kantelen, controleert u de hoeveelheid licht dat naar binnen schijnt.

Plisse Gordijnen

De collectie plisségordijnen van Sunsell bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modische tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect dat een rustige sfeer in uw interieur teweegbrengt.

De duo-plisségordijnen hebben een honingraatvormige structuur met een extra isolerende werking. Met de luxe uitstraling is het gordijn in elke leefruimte toepasbaar.

Bij de (duo-)plisségordijnen zijn diverse uitvoeringen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor de ‘top down buttum up’-variant. Een ideale keuze voor als u meer privacy wilt. U kunt deze gordijnen zowel aan de boven- als aan de onderkant laten zakken. Met de ‘day & night’-uitvoering zijn van verschillende stoffen te combineren.

Zonwering Woerden
Denk bijvoorbeeld aan een transparante en verduisterde stof in één systeem.

Perfect fit

De naam zegt het al: met dit systeem zitten uw jaloezieën en plissés perfect op hun plaats.

We monteren uw zonwering met behulp van een voorzetsysteem zonder boren of schroeven in uw kostbare ramen, deuren en kozijnen. 

Zonwering Woerden
Wilt u binnenzonwering bestellen of advies over de mogelijkheden bij u thuis of op kantoor? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken: 0348 - 411594.