Horren en plissédeuren van Sunsell Zonwering in Woerden

Heerlijk om de deuren en ramen open te zetten voor wat frisse lucht. Maar die frisse lucht brengt vaak insecten, spinnen en andere beestjes met zich mee. Sunsell Zonwering uit Woerden heeft diverse horramen en -deuren om de diertjes buiten te laten.

 

Plissédeuren | Plisséhorren | Rolhorren

Plisséhordeuren

Ja, u leest het goed: een plisséhordeur. Naar onze mening de beste hordeur ooit bedacht en de ideale oplossing voor een schuifpui of dubbele tuindeur.

 

Het gaas vouwt zich op in plaats van dat het oprolt. Hierdoor klapt het niet automatisch terug, maar blijft de treklijst in elke positie spanningsvrij staan. Een sluiting met bijvoorbeeld een magneet is hierdoor overbodig. Het is ook mogelijk om twee deuren naar elkaar toe te laten sluiten.

Het gaas is uv-bestendig en rotvrij

Plisséhorren

De plisséraamhor is een relatief nieuw product op de Nederlandse markt. Bij dit type raamhor rolt het gaas niet op, maar vouwt het zich op.

 

De treklijst blijft in elke stand staan en klapt niet vanzelf terug. Het veersysteem zorgt ervoor dat het gaas niet uit de geleiders kan waaien.

 Daarnaast is het gaas uv-bestendig, behandeld tegen weersinvloeden en makkelijk te bedienen

Rolhorren

Voor rolhorren leveren we exclusief maatwerk. U kunt kiezen uit de types Super of Argus. Het onderscheid is te vinden in de vorm van de kast. In de afgeschuinde cassette bevindt zich een veerrol, waar het gaas makkelijk omheen rolt. Naast de bijzondere technische specificaties, mooie vormgeving en betrouwbare bediening, is het product ook nog eens razendsnel te leveren.

Ook een rolhor, plisséhordeur of plisséhorraam in uw woning? Sunsell Zonwering uit Woerden informeert u graag over de mogelijkheden.

Neemt u contact met ons op?