Sunsell Zonwering uit Woerden voor zonwering en rolluiken in elke kleur en maat 

Wilt u zonwering laten plaatsen, maar hebt u beperkte ruimte op uw terras of rondom uw pand? Dan zijn schermen een perfecte oplossing. Met rolluiken weert u niet alleen de zon, maar beperkt u ook geluid van buiten. Met zonwering van Sunsell Zonwering uit Woerden kunt u alle kanten op.

 

Uitvalschermen | Cassette | Knikarmschermen | Verandaschermen | Rolluiken

Schermen

Uitvalschermen
Een uitvalscherm is een perfecte oplossing voor als u ook binnenshuis van de zon wilt genieten. Het scherm houdt de warme zonnestralen tegen, maar u houdt vrij zicht naar buiten. Hebt u geen ruimte of is het niet nodig om onder de zonwering door te lopen, dan biedt een uitvalscherm uitkomst.

 

Bij Sunsell Zonwering in Woerden zijn de volgende uitvalschermen verkrijgbaar:

 

Uitvalscherm 50/80
Uitvalscherm 65/110

 

Deze open modellen zijn de klassiekers onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijst en slanke kapsteunen als kenmerk kiest u voor vertrouwde degelijkheid.

U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en afwerkingen

Cassette

De Cassette is ook een uitvalscherm. Het is een open instapmodel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit scherm is geschikt voor kleinere breedtes tot 3,5 meter.

Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje

Knikarmschermen

Met een knikarmscherm blijft de doorloop onder het raam vrij en creëert u met gemak een ruime zitplaats in de schaduw. U kunt kiezen uit halfgesloten en gesloten systemen.

 

Halfgesloten systeem
Met de halfgesloten systemen gaat het om de bescherming van uw zonwering in gesloten toestand. Het halfgesloten systeem is zo ontwikkeld dat het in gesloten stand aan de bovenzijde geen vuil of vocht toelaat. Dit in tegenstelling tot een open knikarmscherm, waar het doek minder wordt beschermd tegen weersinvloeden.

 

Gesloten systeem
De cassette is een zelfdragend knikarmscherm. Het gesloten systeem sluit het knikarmscherm helemaal af, zodat er geen vuil of vocht bij het doek kan komen. Door gebruik te maken van speciale afdekkappen zijn er geen schroeven zichtbaar.

De duurzaamheid en onderhoudsvrijheid van het scherm zullen u zeker bevallen

Verandaschermen

Verandaschermen zijn populair bij horecabedrijven en sportclubs, maar ook vanuit de particuliere sector is er steeds meer vraag naar. Biedt de gevel onvoldoende stevigheid of ruimte voor de montage van een knikarmscherm, of bevindt het terras zich niet direct bij uw huis, dan is dit scherm een goed alternatief.

De verandaschermen van Sunsell Zonwering uit Woerden bieden naast functionaliteit een fraai aanzicht, zodat u ook met verandaschermen een gezellige sfeer creëert.

Rolluiken

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen voor het venster zakt, ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. U kunt kiezen uit diverse kleuren en bedieningsvarianten. Wij leveren rolluiken altijd op maat.

Wilt u meer informatie over schermen of rolluiken?

Neem voor advies op maat contact met ons op.

Belt u ons voor een afspraak?