Uw buitenzonwering uit Woerden mag gezien worden

Zonwering biedt zoveel meer dan alleen beschutting: het geeft uw pand een karakteristiek uiterlijk. Bij Sunsell Zonwering uit Woerden vindt u markiezen en screens voor een scherpe prijs.

 

Markiezen | Screens

Markiezen

Een van de meest fraaie zonweringen is de markies. Een markies is een verfraaiing voor een klassieke gevel, maar kan ook zeker op een moderne gevel voor een verrassend effect zorgen.

 

Doek
De doeken zijn geweven van 100% acryl. Door de finishing touch is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden.

 

Materiaal
U hebt een ruime keuze uit materialen - zoals hout en aluminium - voor het frame, de kap en afwerkingen. Zowel handmatige als elektrische bediening is mogelijk. 

Door de verschillende modellen en kleuren is het geheel in eigen stijl uit te voeren

Screens

Met een screen hebt u een vlak hangende zonwering. Het screendoek filtert warmte en zonlicht, zodat u binnenshuis altijd een fijne temperatuur houdt.

 

Screens type 75, 85 en 95
Dit is een traditionele verticale vlak hangende zonwering die in deze tijd niet meer weg te denken is uit het brede aanbod aan buitenzonwering. Door de grote windvastheid kunt u de screen met een gerust hart neerlaten als u even niet thuis bent. Uitsluitend als maatwerkproduct leverbaar in een grote variëteit aan uitvoeringen en bedieningen.

 

Zip Screen
De Zip Screen is een relatief nieuw systeem dat zeer snel terrein aan het winnen is. Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast en kan tevens als insectenwering dienen. In een exclusief vormgegeven behuizing is het een sieraad voor uw woning. De screen is alleen elektrisch bedienbaar.

Bel ons gerust voor informatie over buitenzonwering of om een bestelling te plaatsen!

Belt u ons direct?