Met een overkapping van Sunsell Zonwering in Woerden zit u goed

Met een terrasoverkapping hebt u een stevige constructie aan uw huis. Goed bestand tegen wind, warmte en zon. Sunsell Zonwering uit Woerden dat voor jarenlang schaduwplezier zorgt.

 

Serano | Madeira | Fiësta

Terrasoverkappingen

Serano
Met de Serano op uw serre of verandadak houdt u op een elegante wijze de warmte buiten. Het subtiel gefilterde licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Door zijn uitgekiende constructie oogt de Serrano compact en robuust. De Serano is koppelbaar, zodat de breedte vrijwel onbeperkt is.

 

Met behulp van de verstelbare hoekverbindingen is het zelfs mogelijk om de Serano verticaal te laten lopen. Met een ruime keuze aan doekkleuren maakt u er uw persoonlijke zonwering van.

Deze overkapping is uitsluitend elektrisch bedienbaar

Madeira

De pergolazonwering Madeira is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. Het scherm geeft een groot schaduwrijk oppervlak. De sublieme techniek zorgt voor een minimale muurbelasting.

Daarnaast kan door dit systeem de hellingshoek op eenvoudige wijze aan uw voorkeur aangepast worden

Fiësta

Dit verandadak is een waar feestje voor uw terras of tuin. Het onderscheidt zich van andere overkappingen door een verbluffend mooie afwerking en een zeer breed toepassingsgebied.

 

In de speciale constructie wordt gebruikgemaakt van kantelprofielen, zowel bij de goot- als de muurzijde. Zo kan de hellingshoek van het dak van de Fiësta tijdens de montage geheel naar wens aangepast worden. De Fiësta wordt volledig op maat gemaakt. Met trots kunnen we zeggen dat de Fiësta het beste verandadak is in haar klasse.

Een overkapping op maat laten maken?

Maakt u een afspraak bij ons?